Ονομα ΈργουΤοποθεσίαΧρονολόγιαΤύποςΚατάστασηΕπιφάνεια
WECIGΗράκλειο Κρήτης2018Επαγγελματικός ΧώροςΟλοκληρωμένο40 τ.μ.

Αδρά υλικά, λαμαρίνες, παλαιωμένο ξύλο. Στόχος ήταν ο εσωτερικός σχεδιασμός ενός καταστήματος με ταυτότητα και η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος.

Η διάταξη του χώρου καθορίστηκε από την ύπαρξη διαφορετικών τύπων καθιστικού χώρου (δοκιμής προϊόντων και αναμονής πελατών). Το χαρακτηριστικό όμως του καταστήματος είναι ότι η συνολική ατμόσφαιρα το καθιστά μοναδικό και είναι εντελώς διαφορετική συγκριτικά με αντίστοιχα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η είσοδος διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφοροποιηθεί εντελώς η όψη σε σχέση με την υφιστάμενη, με μία μεταλλική κατασκευή αποτελούμενη από λαμαρίνα με κυκλική διάτρηση (αναφορά στο λογότυπο του we.cig) που «παίζει» με σχέδιο που επιτρέπει συγκεκριμένες οπτικές φυγές στον εσωτερικό χώρο από τον εξωτερικό.Η βιτρίνα του καταστήματος στήθηκε σαν ένα άλλο totem με επανάχρηση τσιμεντένιων καμινάδων συμβάλλοντας στο δέσιμο των υλικών. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, η πρώτη εικόνα είναι το δοκιμαστήριο, ένας πάγκος τύπου bar από κυματοειδή λαμαρίνα με φόντο τον επενδυμένο τοίχο με τουβλάκι σε κόκκινες – θερμές αποχρώσεις αντιδιαμετρικά της μόνιμης κατασκευής προβολής των προϊόντων. Στο βάθος του καταστήματος βρίσκεται ο χώρος του ταμείου με όλα τα διαθέσιμα υγρά και αναλώσιμα των ηλεκτρονικών τσιγάρων και ο κύριος καθιστικός χώρος, ο οποίος πλαισιώνεται από το φωτιζόμενο λογότυπο και γραφιστικές αφίσες με αναφορές στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τέλος, οι αφίσες των προϊόντων we.cig έρχονται να συμπληρώσουν την οπτική ταυτότητα του καταστήματος.